Hidroelektra 021

Postrojenja za povišenje pritiska vode


     "Hidroelektra 021" doo se prvenstveno bavi proizvodnjom, prodajom i održavanjem svih vrsta pumpnih postrojenja za povišenje pritiska vode, nezavisno da li se radi o povišenju pritiska vode u sanitarnoj, hidrantskoj ili sprinkler mreži. Kvalitet, kratak rok isporuke, besplatna dostava do mesta ugradnje i najpovoljnije cene u Srbiji je ono što naša postrojenja za povišenje pritiska vode izdvaja od drugih proizvodjača. Svi naši proizvodi su optimalno prilagodjeni vašim potrebama i izradjeni prema zahtevu iz vašeg projekta.

     Saradnja sa kompanijom ITALTECNICA iz Italije (čiji smo zvanično ovlašteni distributeri) otvara nam mogućnost da Vam ponudimo nova savremena rešenja upravljanja pumpama za vodu i iznadjemo najoptimalnije i najpovoljnije rešenje za kvalitetno vodosnabdevanje poslovnih i stambenih objekata, kao i sistema za protivpožarnu zastitu. Proizvodi ove kompanije dostupni su i preko našeg web shopa, klikom na sledeći link: PUMPESHOP .

        U našoj foto galeriji prikazali smo deo postrojenja za povišenje pritiska vode koje proizvodimo, a da smo ozbilljni i da svakom problemu prilazimo krajnje savesno i odgovorno, bez ijedne reklamacije, ukazuje i poverenje koje su nam ukazale mnoge firme izmedju kojih mozemo pomenuti: Nan aqua construction doo Loznica,Vatrosprem Inovacije doo Beograd,Telekom Srbija AD Beograd,Novax doo Novi Sad,Industrija mesa Carnex Vrbas,GP Zlatibor Gradnja,GPD Kej Valjevo i mnogi drugi. 

      Za sva pitanja u vezi naših proizvoda,ili tehničkog rešenja Vašeg problema, možete nas kontaktirati telefonom ili emailom 24h dnevno, sedam dana u nedelji.  

 Hidroelektra 021 doo                   

 Branka Bajića 10,

 21217 Bačko Gradište

  Tel/Fax: 021 3851-338 

   Mob: 069 41 93 459

   Email : office@hidroelektra021.rs

rssfacebooktwiter linkedin printerest vimeo youtube 

Copyright © 2012-2021 Hidroelektra 021 doo All Rights Reserved.